Κάντε τις γαρίδες σας λαχταριστές με αυτό το συστατικό

Τα θαλασσινά κατέχουν μία ξεχωριστή θέση στο τραπέζι μας.

Το κρυφό συστατικό που απογειώνει τη γεύση της γαρίδας είναι το γιαούρτι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μαρινάρετε τις γαρίδες σε ένα μείγμα από γιαούρτι (1 φλιτζ. για κάθε 1 1/2 κιλό γαρίδες), χυμό λεμονιού, φρέσκα μυρωδικά και σκόρδο στο ψυγείο για 30 λεπτά. Τα λιπαρά από το γιαούρτι θα τις κάνουν απίστευτα ζουμερές και γευστικές.

Το συγκεκριμένο tip είναι ιδανικό για όταν θέλεις να τις μαγειρέψεις στο γκριλ, αλλά και για άλλες συνταγές στο φούρνο ή το τηγάνι.