Καπραβέλος για Αλκη: Τον έφεραν νεκρό στο νοσοκομείο – Aπό θαύμα ζουν οι φίλοι του

«Το παιδί ήρθε νεκρό στο νοσοκομείο», δήλωσε ο Νίκος Καπραβέλος για τον 19χρονο Άλκη Καμπανό που έχασε τη ζωή του ύστερα από τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, έδωσε τη δική του συγκλονιστική μαρτυρία για τον 19χρονο Άλκη και τους φίλους του.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Καπραβέλος, από θαύμα οι δύο φίλοι του κρατήθηκαν ζωντανοί στο νοσοκομείο από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστησαν στη Χαριλάου.

«Κάνουμε τον σταυρό μας που οι φίλοι του Άλκη είναι ζωντανοί»

«Είχαμε και τα δύο παιδιά ακόμα, κάνουμε τον σταυρό μας ακόμα στο νοσοκομείο που με τέτοιο ξυλοδαρμό, τέτοιους μώλωπες, τέτοια τραύματα, δεν είχαμε εσωτερικές αιμορραγίες, δεν είχαμε προβλήματα σε άλλα εσωτερικά όργανα, ειλικρινά κρατήσαμε τα δύο τα παιδιά τα άλλα. Δυστυχώς, ήρθε το παιδί, ο Άλκης, και ήταν νεκρός», τόνισε.

«Αυτό που είδαμε», σημείωσε ο κ. Καπραβέλος, «δεν είναι οπαδική βία, είναι δολοφονική ενέργεια. Εμείς είμαστε φίλαθλοι στη Θεσσαλονίκη, άλλο φίλαθλος, άλλος οπαδός, άλλο εγκληματίας. Έπρεπε να δείτε τα δυο τα παιδιά που είναι ζωντανά, κάνουμε τον σταυρό μας, κάναμε αξονικές να δούμε αν έχουν εσωτερικά τραύματα. Είναι μια χαρά».