Καραφώτης: Η πρόταση που έκανε στον αέρα στη Ναταλία Γερμανού

Τι δήλωσε ο Κώστας Καραφώτης.

 

Ο Κώστας Καραφώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για τον τρόπο που βιώνει ο ίδιος την καραντίνα και για τη συγκατοίκηση με την σύντροφό του, ενώ δεν δίστασε να κάνει δημόσια και μια ενδιαφέρουσα πρόταση στην παρουσιάστρια.

«Περιμένω να βγούμε από αυτή τη φυλακή»

«Περιμένω να βγούμε από αυτή τη φυλακή. Συνειδητοποίησα ότι από πέρσι που κλειστήκαμε μέσα, επειδή είδα πολλά αποτελέσματα άσχημα στον κόσμο, δεν μπορούσαν κάποιοι να το διαχειριστούν, αποστασιοποιήθηκα τόσο πολύ και κατάλαβα ότι δεν το πέρασα. Έμεινα μόνος μου αλλά έλεγα έλα δεν έγινε τίποτα θα περάσει.

Το έχω πνίξει μέσα μου βαθιά και πολλά προβλήματα που έχω αυτή τη στιγμή είναι επειδή δεν έχω την επαφή με τον κόσμο, δεν κάνω αυτά που είμαι προορισμένος να κάνω, σκέφτομαι αρνητικά για το μέλλον. Αυτό το επάγγελμα δεν υφίσταται χωρίς ελευθερία.» είπε ο τραγουδιστής.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην απόφασή του να συγκατοικήσει με την σύντροφό του: «Ήταν μια απόφαση κοινή. Είναι ένα crash test από πολλές πλευρές. Δε δουλεύουμε, δε μπορούμε να βγούμε, να δούμε φίλους, να αλλάξουμε παραστάσεις. Είναι δέκα φορές πιο δύσκολο.»

Η πρόταση on-air

Αργότερα, όταν η κουβέντα πήγε στο Fame Story, ο Κώστα Καραφώτης δεν δίστασε να κάνει στον αέρα πρόταση στην Ναταλία Γερμανού: «Αν ποτέ γινόταν ένα Fame Story θα ήθελα να δω τη Ναταλία» είπε χαρακτηριστικά.

«Αν είναι στον Alpha, γιατί έχω και συμβόλαιο, το συζητάμε με χαρά» απάντησε η ίδια.