“Καταπέλτης” ο Δημητρακόπουλος: “Τον Παντσέρι δεν τον νοιάζει η αλήθεια, η Καϊλή δεν θα παραδεχτεί κάτι που δεν έκανε”

Καταπέλτης ήταν νωρίτερα σήμερα το πρωί σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή, ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αναφερόμενος στον Αντόνιο Παντσέρι.

«Τον κ. Παντσέρι δεν τον νοιάζει η αλήθεια. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να σώσει τον εαυτό του και την οικογένεια του. Θα δώσει ότι του πουν να πει για την κ. Καϊλή, αλλά δεν θα μπορέσει να το αποδείξει. Ποτέ δεν αναφέρθηκε στο όνομα της κ. Καϊλή, η οποία διαψεύδει κάθε κατηγορία εναντίον της από τον κ. Παντσέρι» είπε αρχικά ο γνωστός δικηγόρος και συμπλήρωσε:

«Η κ. Καϊλή συνεργάζεται με τις βελγικές Αρχές, καταθέτει στο αστυνομικό τμήμα όσα γνωρίζει όποτε της το ζητούν, αλλά δεν μπορεί να ομολογήσει ενοχή για κάτι για το οποίο δεν είναι ένοχη».

Όπως είπε ο ίδιος, στον Παντσέρι προτάθηκε δικαστική συμφωνία με ανταλλάγματα. «Έτσι και στην κ. Καϊλή πρότειναν να δηλώσει ενοχή και της είπαν ότι θα είναι σύντομα στο σπίτι της με το παιδί της. Μετά την υπέβαλαν στα βασανιστήρια» ανέφερε.

«Στην δικογραφία που έχω στα χέρια μου, δεν υπάρχουν αναφορές για σχέσεις με την Ρωσία»
Στο πλαίσιο αυτό, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε στις φημολογούμενες σχέσεις με την Ρωσία. «Στην δικογραφία που έχω στα χέρια μου, δεν υπάρχουν αναφορές για σχέσεις με την Ρωσία» υπογράμμισε ο ποινικολόγος, ενώ θέλησε να αποσαφηνίσει ότι η Εύα Καϊλή δεν αποκάλεσε ποτέ ως «τοξικό τέρας» τον σύντροφο της, αλλά έτσι αποκάλεσε τα λεφτά που διαπίστωσε ότι βρίσκονταν κρυμμένα στο σπίτι της.

Σε ό,τι αφορά στα σχόλια, κυρίως στα social media, σχετικά με την προφορά του στα γαλλικά, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε ότι την πρώτη φορά αναφέρθηκε σε αυτό και εκείνος με χιούμορ, συνέχισε όμως λέγοντας ότι «εγώ μιλάω στα γαλλικά γιατί πρέπει να ενημερωθεί η κοινή γνώμη στο Βέλγιο, που έχει κυριολεκτικά επαναστατήσει για τα βασανιστήρια στην Εύα Καϊλή που αύριο μπορεί να γίνουν εις βάρος μιας άλλης γυναίκας».