Κατερίνα Καινούργιου: «Αν νομίζει ο Λιάγκας ότι είναι καλύτερος, καλά κάνει»

H Μαρία Αναστασοπούλου σε δηλώσεις που παραχώρησε ανέφερε ότι δεν υπάρχει το η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» να τελειώνει μία ώρα. Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις της παρουσιάστριας και να αναφερθεί στο τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα.

«Δηλαδή θα είναι ο Παπαδάκης 06:00-09:00 και 09:00-12:00 ο Λιάγκας;», αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, με τους συνεργάτες της να διευκρινίζουν πως υπάρχει συζήτηση ο Γιώργος Λιάγκας να αναλάβει τη ζώνη 09:00-11:00 και στη συνέχεια να ακολουθεί άλλη εκπομπή, αμιγώς ψυχαγωγική.

«Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Μη χαθούν και τα διαφημιστικά όμως, να πάνε στο 11:00-13:00. Δεν ήθελε το κανάλι, ο Λιάγκας ήθελε», σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Α, για να κάνει ο Λιάγκας μόνο την ενημέρωση; Αντικειμενικά είναι πολύ καλός σε αυτό. Να το κάνει πιο κοινωνικό, ας πούμε. Τα διαφημιστικά ίσως θέλουν μία γυναίκα. Καλά κάνει, αν νομίζει ότι σε αυτό είναι καλύτερος. Εγώ μια ερώτηση έκανα, μην το πάμε όλο στον Λιάγκα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.