Κατερίνα Λιόλιου – Δημήτρης Κεχαγιάς: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους

502

Η Κατερίνα Λιόλιου, που δίνει το δικό της στίγμα με την παρουσία της στο backstage του Χ-Factor, δηλώνει ξανά single μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της εντυπωσιακής Κατερίνας Λιόλιου και του Δημήτρη Κεχαγιά. Το ειδύλλιο ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2021 και πέρασε από πολλά σκαμπανεβάσματα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της Realife, τις τελευταίες εβδομάδες οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η τραγουδίστρια, που απολαμβάνουμε ως παρουσιάστρια του μουσικού σόου «Χ-Factor», και ο επιχειρηματίας εταιρείας υπενοικίασης σκαφών και πρώην πρωταθλητής Ελλάδας στο kick boxing, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο «Big Brother», είχαν χωρίσει ξανά τον περασμένο Νοέμβριο.

Όταν την Πρωτοχρονιά του 2022 η Κατερίνα Λιόλιου ως coach της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου κέρδισε την πρώτη θέση στο μουσικό σόου «J2US», ο Δημήτρης Κεχαγιάς είχε βρεθεί στα παρασκήνια καμαρώνοντας την αγαπημένη του και όλοι τότε συμπέραναν πως είναι και πάλι μαζί. Φαίνεται, όμως, πως δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια βρέθηκαν στον δρόμο τους και ο χωρισμός ήταν αναπόφευκτος. Έτσι, η εκρηκτική τραγουδίστρια, που βλέπει να ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο οι μετοχές της στον χώρο της μουσικής και μαζί με τον επίσης μουσικό Ηλία Μπόγδανο δίνει το δικό της στίγμα στα backstages του μουσικού talent show, «X-Factor» του MEGA είναι και πάλι ελεύθερη και ωραία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «R», τις τελευταίες εβδομάδες είναι και πάλι μόνη της και απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο στη μοντέρνα κατοικία της, που βρίσκεται στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα. Εκτός από τα πολύωρα γυρίσματα του σόου, έχει επικεντρωθεί στην παραγωγή νέου μουσικού υλικού, ενώ φροντίζει στον ελεύθερο χρόνο της να βλέπει τους φίλους της. Σε μια τέτοια έξοδο, την παραμονή της 25ης Μαρτίου, θαμώνες του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζονται ο Ζαφείρης Μελάς, ο Αλέκος Ζαζόπουλος και ο Βασίλης Τερλέγκας την εντόπισαν να διασκεδάζει με μεγάλη παρέα καλλιτεχνών, όπου ανάμεσά τους βρίσκονταν ο Αντώνης Ρέμος, η Υβόννη Μπόσνιακ, η Ματίνα Ζάρα και ο Θοδωρής Φέρρης.

Η όμορφη τραγουδίστρια, που μας συστήθηκε πριν από εννέα χρόνια μέσα από το «The Voice» και από την πρώτη στιγμή έκλεψε τις εντυπώσεις, είναι απόφοιτος του τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, από όπου και κατάγεται. Πολύ γρήγορα, όμως, την κέρδισε ο χώρος της μουσικής και μετρά ήδη συνεργασίες με μερικούς από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως οι Αντώνης Ρέμος, Νίκος Βέρτης, Δέσποινα Βανδή, Σάκης Ρουβάς, Στέλιος Ρόκκος, Γιώργος Σαμπάνης. Αυτό το διάστημα η Κατερίνα, με την παρουσία της στο backstage του «X-Factor», επιδιώκει να μειώσει το άγχος από τους διαγωνιζόμενους πριν εμφανιστούν μπροστά στην κριτική επιτροπή, την οποία αποτελούν οι Στέλοις Ρόκκος, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας και Μαρίζα Ρίζου.