Κατερίνα Ζαρίφη: «Στον Πρωινό Καφέ μας έλεγαν πώς πήγε μ’ αυτά τα κιλά να κάνει εκπομπή»

253

Στον καναπέ της εκπομπής Studio 4 κάθισε το απόγευμα της Τρίτης η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την πορεία της στην τηλεόραση, την προσωπική της ζωή και το θέμα των κιλών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πολυσυζητημένη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά στον Πρωινό Καφέ του Ant1.

«Ήταν το καλύτερο συμβόλαιο που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Με λεφτά τέτοια, με Μουτσινά θεούλη… και ξεκινάμε. Θυμάμαι η πρώτη εκπομπή με τον Πρωινό Καφέ είχε κάνει 55%. Eurovision, αγάπη μου» ξεκίνησε να περιγράφει η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Φεύγουμε και την επόμενη μέρα βλέπω τα μεσημεριανά και ξεκινάει ένα γλεντοκόπι: «stand up ίσως, comedy όχι». Και λέω στον Νίκο: Χριστέ μου, τι μας λένε; Μιλάμε για βρισίδια. «Μα πώς πήγαν μ’ αυτά τα κιλά να κάνουν εκπομπή;», «Μα πώς πήγε ένας χωρίς μαλλιά να κάνει εκπομπή;». Ήταν όλο τρελό» πρόσθεσε.

«Τότε το δεδομένο Κούκλα-Μπούκλα επικρατούσε στην τηλεόραση, ήταν λίγο δεδομένο και αυτό μας χτυπούσαν, ότι δε μπορούν όλες οι ωραίες παρουσιάστριες να έχουν κάνει πρωινό και να πάνε κι αυτοί. Δεν θεωρώ ότι με τον Νίκο ήταν μία κακή εκπομπή και είδα πράγματα να γίνονται μετά σε άλλες εκπομπές» τόνισε η Κατερίνα Ζαρίφη για τον Πρωινό Καφέ, ενώ παραδέχεται ότι δεν το έχει μετανιώσει.

«Σταδιακά το κανάλι ήθελε να κάνουμε κάτι που να μοιάζει με τα απέναντι. Όμως, εκ των πραγμάτων εμείς δεν ήμασταν οι απέναντι. Έτσι φάγαμε αυτό το βατερλώ» συμπλήρωσε.

«Η εκπομπή πήρε μέχρι Μάρτη. Κόπηκε στα γενέθλιά μου, γύρω στις 26 Μαρτίου. Αλλά πραγματικά ήταν η απελευθέρωση. Δε νομίζω ότι έχω αισθανθεί πιο χαρούμενη από εκείνο το ραντεβού με τον κύριο Λεβέντη, που μας είπε ότι δε μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία. Δεν πειράζει, του λέω! Είχα πάρει εγώ την τσάντα… πού υπογράφω, λέω, να φύγω;» έκλεισε με χιούμορ την περιγραφή της η Κατερίνα Ζαρίφη.