Κατερίνη: Πέθανε από κορωνοϊό γνωστός δημοσιογράφος – «Φοβόταν και δεν είχε κάνει το εμβόλιο»

Έδωσε τη μάχη του, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος από την Κατερίνη, Απόστολος Λάγιος πέθανε από τις επιπλοκές του κορωνοϊού.

Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας «Πιερική», που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και αναπνευστική δυσχέρεια, κατέληξε το απόγευμα της Πέμπτης 3/2. Ο θάνατός του σε ηλικία 58 ετών, σκόρπισε την θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Μιλώντας στην Πόπη Παπαδοπούλου και στο T-live φίλος του αποκαλύπτει πως «εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο της Κατερίνης σε εμπύρετη κατάσταση. Η αξονική που του έγινε έδειξε ότι υπάρχει κορεσμός στο οξυγόνο στο 91% και παράλληλα του έγιναν όλες οι θεραπευτικές διαδικασίες. Ήταν αισιόδοξος για την κατάληξη της υγείας του. Δεν εισήχθη ποτέ σε ΜΕΘ, ήταν σε θάλαμο covid με απλή αναπνευστική συσκευή και με έναν κορεσμό στο 97%. (…) Στις 3.30 το μεσημέρι ειδοποίησαν τη σύζυγό του αιφνίδια ότι έφυγε πιθανώς από ανακοπή».

«Από όσο γνωρίζω δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, βέβαια σε καμία περίπτωση δεν ήταν αρνητής. Από όσο γνωρίζω από προσωπικές συζητήσεις φοβόταν να το προχωρήσει» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο φίλος του αδικοχαμένου Απόστολου Λάγιου.