Κατερίνη: Στη φυλακή ο πρώην παίκτης ριάλιτι για διακίνηση ναρκωτικών

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον Ανακριτή Κατερίνης, ο 36χρονος που συνελήφθη στην Πλάκα Λιτοχώρου, όταν σε αστυνομικό έλεγχο στο πορτ – μπαγκάζ του αυτοκινήτου που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 235 γραμμάρια κοκαΐνη. Σε βάρος του ο εισαγγελέας είχε απαγγείλει κακουργηματική ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών, υπό τη μορφή της κατοχής και αποθήκευσης.

Στην απολογία του, ο 36χρονος, πρώην παίκτης τηλεοπτικού ριάλιτι, φέρεται να αποδέχθηκε πως μετέφερε ναρκωτικά αλλά δεν γνώριζε την ποσότητά τους. Κατά πληροφορίες είπε ότι πρόσωπο (το οποίο δεν κατονόμασε), του ζήτησε να κάνει την μεταφορά κι ότι ο ίδιος θα λάμβανε ως αντάλλαγμα 3000 ευρώ, ποσό το οποίο είχε ανάγκη λόγω οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει.

«Ήταν απερισκεψία από μέρος μου», φέρεται να είπε, χωρίς όμως να πείσει με τους ισχυρισμούς του ανακριτή και εισαγγελέα που τον έκριναν προφυλακιστέο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι πρώτες δηλώσεις του πρώην παίκτη ριάλιτι που πιάστηκε με ναρκωτικά

Για εξυπηρέτηση σε ένα φίλο μίλησε ο πρώην παίκτης ριάλιτι που βρέθηκε να μεταφέρει 235 γραμμάρια κοκαΐνης στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του στην Κατερίνη και συνελήφθη ενώ παραμένει προφυλακισμένος.

Σε δηλώσεις του στο Star εμφανίζεται μετανιωμένος για την ενέργειά του, ενώ σημειώνει πως δεν έχει εμπλακεί ποτέ ξανά σε κάτι τέτοιο. Ακόμα αναφέρει ότι θα τον πλήρωναν 1000 ευρώ για να μεταφέρει τα ναρκωτικά και σημειώνει πως ίσως το σκηνικό να ήταν «στημένο».

«Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στην οικογένειά μου, στους φίλους μου και από τον κόσμο. Δεν είμαι ούτε έμπορος, ούτε χρήστης. Δεν καπνίζω, δεν πίνω και γενικά έχω μια καλή αθλητική ζωή. Η ποσότητα αυτή ήταν εν αγνοία μου, δεν είχα σκοπό να μεταφέρω κάτι τέτοιο.

Ήταν ένα μεγάλο λάθος όλο αυτό. Στα social media λένε για το αμάξι μου ότι το έχω πάρει από αυτά τα πράγματα. Το έχω πάρει με δόσεις και ακόμα το χρωστάω. Το έχω φτιάξει με κόπο και ιδρώτα μόνος μου. Όταν βγήκα από το ριάλιτι, όλοι οι παίκτες έκαναν διακοπές εγώ έβαζα aircondition.

Ζητώ και πάλι χίλια συγγνώμη. Είμαι μετανιωμένος γιατί για πρώτη φορά έκανα κάτι τέτοιο στη ζωή μου και θα είναι και η τελευταία. Είμαι εργατικός, πολύ καλό παιδί, δεν έχω εμπλακεί ποτέ σε κάτι τέτοιο. Κάποιος μου είπε έχω κάτι για έναν φίλο, μου είπε δεν είναι κάτι, είναι λίγη κόκα, μου λέει θα στο βάλω στο πορτμπαγκάζ δεν θα το δει κανένας.

Μου είπε ότι θα βγάλεις ένα χαρτζιλίκι 1000 ευρώ. Πιστεύω ότι μπορεί να ήταν και στημένο. Ήταν πολύ ξαφνικό από πουθενά. Τα χρήματα που βρέθηκαν πάνω μου ήταν χρήματα της δουλειάς μου, του μαγαζιού».