Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Το τρυφερό βίντεο για τα γενέθλια του γιου της, Ντίλαν

Παρουσιάζει στο έπακρον την καλλιτεχνική του φύση.

 

Ο γιος της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και του Μάικλ Ντάγκλας έκλεισε τα 21 και η μητέρα του θυμήθηκε μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του.

Με ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, η διάσημη ηθοποιός ευχήθηκε στο «αγόρι» της με τον πιο τρυφερό τρόπο. Στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Ο Ντίλαν γίνεται 21 σήμερα. Το αγόρι μου, το αγόρι μου, η περηφάνεια μου, η χαρά μου! Σε αγαπώ περισσότερο από όσο μπορώ να σου εκφράσω με λόγια. Χρόνια πολλά στο δώρο Θεού, που συνεχίζει να προσφέρει. Με αγάπη, η μαμά».

Στο βίντεο, ο νεαρός Ντίλαν Ντάγκλας αποδεικνύει περίτρανα πως έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φύση των γονιών του, η οποία δεν περιορίζεται μόνο στο ταλέντο του στην υποκριτική.

Σε κάποια από τα στιγμιότυπα, φαίνεται να τραγουδάει, σε άλλα να παίζει κιθάρα, ενώ στα τελευταία δείχνει το μοναδικό του ταλέντο στον χορό. Ο 21χρονος έχει συνοδεύσει στον χορό τη μητέρα του, τον πατέρα του, αλλά και τον παππού του, Κερκ Ντάγκλας, κάνοντας περήφανους τους γονείς του με το μοναδικό του ταλέντο.

Δείτε το βίντεο: