Κεφαλογιάννης από Μετρό Σύνταγμα: Ξεκινούν δωρεάν rapid tests ανίχνευσης κορωνοϊού στους πολίτες

Με αφορμή τη λειτουργία εργαστηρίου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στον σταθμό Μετρό Συντάγματος, από σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2020, στο οποίο οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλονται σε rapid tests,  ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, βρέθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΣΤΑΣΥ κ. Νικόλαο Χαιρέτα, ενώ υποβλήθηκε και ο ίδιος σε rapid test.

Σημειώνεται ότι το εργαστήριο του ΕΟΔΥ θα λειτουργεί στον εκθεσιακό χώρο στον σταθμό Μετρό Συντάγματος από Δευτέρα έως και Πέμπτη και ώρες από 10.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ..

Ο κ. Κεφαλογιάννης δήλωσε ότι «Αρχίζει σήμερα η λειτουργία εργαστηρίου του ΕΟΔΥ στον σταθμό Μετρό Συντάγματος και οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν δωρεάν rapid test για την ανίχνευση του κορωνοϊού. Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς το κοινό έδειξε μεγάλη ανταπόκριση και την προηγούμενη φορά που είχε αναληφθεί ανάλογη δράση. Με τη λειτουργία του εργαστηρίου στέλνουμε ένα ακόμη μήνυμα για τη σημασία της τήρησης των μέτρων ατομικής προστασίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς».