Κέικ με μαστίχα Χίου

Υλικά

  • Βούτυρο 250 γρ λιωμένο
  • Φαρίνα 500 γρ
  • Μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι γλυκού
  • Αυγά 4 τεμ
  • Ζάχαρη 1 1/2 ποτήρι
  • Γάλα 1 ποτήρι
  • Μαστίχα Χίου 1 κουταλάκι γλυκού κοπανισμένη

Οδηγίες

  • Λιώνουμε ελαφρώς το βούτυρο , το αδειάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε μέσα όλα τα υλικά μας.
  • Χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ανακατευτούν όλα τα υλικά μας και αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμα σιλικόνης για κέικ.
  • Ψήνουμε στον φούρνο στους 170 βαθμούς για 45 – 50 λεπτά.
  • Όταν τρυπήσουμε με το μαχαίρι μας να μην αφήσει υλικό πάνω στην λεπίδα (μόνο υδρατμούς) και είναι έτοιμο.
  • Το βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει. Το βγάζουμε από την φόρμα και είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.