Υλικά
- Βούτυρο 250 γρ λιωμένο
- Φαρίνα 500 γρ
- Μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι γλυκού
- Αυγά 4 τεμ
- Ζάχαρη 1 1/2 ποτήρι
- Γάλα 1 ποτήρι
- Μαστίχα Χίου 1 κουταλάκι γλυκού κοπανισμένη
Οδηγίες
- Λιώνουμε ελαφρώς το βούτυρο , το αδειάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε μέσα όλα τα υλικά μας.
- Χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ανακατευτούν όλα τα υλικά μας και αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμα σιλικόνης για κέικ.
- Ψήνουμε στον φούρνο στους 170 βαθμούς για 45 – 50 λεπτά.
- Όταν τρυπήσουμε με το μαχαίρι μας να μην αφήσει υλικό πάνω στην λεπίδα (μόνο υδρατμούς) και είναι έτοιμο.
- Το βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει. Το βγάζουμε από την φόρμα και είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.