Κερασιώτη για τη δουλειά της στη Μύκονο: «Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι»

Κι εμείς συμφωνούμε με τη στάση της.

 

Η νεαρή κοπέλα που κατάφερε να ξεχωρίσει στο ριάλιτι μόδας για την εξωτική της ομορφιάς και ήταν η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό, κατέκτησε τελικά την δεύτερη θέση.

Αυτό μπορεί να μην την εμπόδισε να ξεκινήσει να εργάζεται ως μοντέλο, όμως αυτό το διάστημα, η Παρασκευή Κερασιώτη βρίσκεται στην Μύκονο και δουλεύει ως σερβιτόρα σε μια κρεπερί.

Την αποκάλυψη έκανε πριν λίγες μέρες το Mykonos Live Tv και τώρα η Παρασκευή Κερασιώτη μίλησε στην εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου και αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν στο Νησί των Ανέμων για τη θερινή σεζόν διευκρινίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν παρατάει το μόντελινγκ.

«Μόλις τελείωσα τη φωτογράφιση για έναν πολύ καλό πελάτη που συνεργάζομαι εδώ κάποιους μήνες. Ήρθα από τη Μύκονο για να συνεχίσω τη δουλειά μου, γιατί η δουλειά μου είναι πάνω από όλα. Δουλεύω σε ένα μαγαζί στη Μύκονο γιατί λόγω κορονοϊού μόνο με το μόντελινγκ, δεν βγαίνει. Η βασική μου δουλειά και η λατρεία μου είναι το μόντελινγκ. Επέλεξε να κάνω μία άλλη δουλειά για να τα βγάλω πέρα. Το μόντελινγκ δεν θα το παρατήσω ποτέ. Μέσα από το GNTM κατάφερα να είμαι εδώ και να δουλεύω.

Το ότι επέλεξα για λίγο καιρό να κάνω αυτή τη δουλειά στη Μύκονο, δεν σημαίνει ότι παρατάω το μόντελινγκ. Κάνω αυτή τη δουλειά για να μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι, έχουμε κάποιες ανάγκες, οπότε μέσα από τη δουλειά στη Μύκονο, προσπαθώ να βοηθάω και την οικογένειά μου και είμαι χαρούμενη. Όλοι, για να φτάσουμε κάπου, ξεκινάμε από χαμηλά», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Παρασκευή Κερασιώτη.