Κέρκυρα: Στη φυλακή ο 60χρονος Ιταλός μαφιόζος σεφ που κατηγορείται για σχέσεις με την Καμόρα

310

Στις φυλακές Κέρκυρας οδηγήθηκε τη Δευτέρα (08.06.23) ο 60χρονος Ιταλός μαφιόζος σεφ, που κατηγορείται για σχέσεις με την Καμόρα, μετά την απολογία του στον εισαγγελέα του νησιού.

Ο εισαγγελέας διέταξε την κράτηση του Ιταλού μαφόζιου σεφ που κατηγορείται για τις σχέσεις του με την Καμόρα στο σωφρονιστικό κατάστημα της Κέρκυρας.

 

Πλέον, για την υπόθεση της έκδοσής του ή μη θα αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο, αφού πρώτα λάβει γνώση της δικογραφίας που θα πρέπει να αποστείλουν οι ιταλικές δικαστικές αρχές στις αντίστοιχες ελληνικές.

Ο ίδιος μετά τη σύλληψή του στη Γουβιά της Κέρκυρας το πρωί της Παρασκευής (04.08.23) υποστήριξε στις ελληνικές Αρχές πως αν εκδοθεί στη χώρα του, η οικογένειά του θα καταστραφεί.

 

Όπως είπε, την τελευταία δεκαετία έκανε στροφή 180 μοιρών στη ζωή του και από στέλεχος της Καμόρα που ξέπλενε το βρώμικο χρήμα της εγκληματικής οργάνωσης, «μεταμορφώθηκε» σε σεφ στην Κέρκυρα.

Μάλιστα, έχει δημιουργήσει οικογένεια στην Ελλάδα και είναι πατέρας ενός αγοριού 9 ετών, εργάζεται και έχει αφήσει πίσω του την παράνομη ζωή.

Ο ίδιος, δεν συναινεί στην έκδοσή του, γεγονός που σημαίνει πως οι ελληνικές Αρχές θα εξετάσουν τα αιτήματα του και τους λόγους της άρνησής του να οδηγηθεί στην πατρίδα του, πριν δώσουν το πράσινο φως για να φύγει.