Χρυσοχοΐδης: Θα ξαναέκλεινα την Εθνική Οδό

Ο ΣΥΡΙΖΑ, που έκαψε 100 ανθρώπους στο Μάτι, κάνει σπέκουλα.

 

Σκληρή απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για την κριτική του στους χειρισμούς του κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας Μήδεια και ειδικά το κλείσιμο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, έδωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Ν. Χατζηνικολάου τόνισε πως θα έκλεινε ξανά την εθνική οδό καθώς βάζει σε προτεραιότητα την ανθρώπινη ζωή. Κατηγόρησε μάλιστα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «σπέκουλα» σπεύδοντας να υπενθυμίσει την τραγωδία στο Μάτι.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάλαβε τι έκανε στο Μάτι. Εμείς βάζουμε πάνω απ’ όλα την ανθρώπινη ζωή. Δεν πρόκειται να διακινδυνεύσω ποτέ ανθρώπινες ζωές. Αν με ρωτάτε αν θα ξαναέκλεινα την Εθνική Οδό, θα το ξαναέκανα. Ας αναρωτηθούν αυτοί που έκαψαν 100 ανθρώπους στο Μάτι. Κάνουν σπέκουλα! Ας ξαναδούν την πολιτική τους και κυρίως τι έκαναν στο Μάτι» είπε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά στην απόφαση να κλείσει την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας παραμονές της “Μήδειας” που χτύπησε την Αττική, υπεραμύνθηκε αυτής τονίζοντας ότι αν δεν γινόταν τότε θα υπήρχαν εκατοντάδες εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους και πολλά ατυχήματα.

Δείτε βίντεο με την συνέντευξη του Μιχ. Χρυσοχοΐδη