Κιμ Καρντάσιαν: Tι απαντάει στις φήμες ότι κατέστρεψε το ιστορικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε

254

Η Kιμ Καρντάσιαν μίλησε για πρώτη φορά την Τρίτη (21/6) για το σκάνδαλο με το φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε, επιμένοντας ότι δεν το φόρεσε τόσο πολύ ώρα ώστε να του προκαλέσει ζημιά.

«Εμφανίστηκα στο κόκκινο χαλί με ρόμπα και παντόφλες, φόρεσα το φόρεμα στο κάτω μέρος του χαλιού, ανέβηκα τις σκάλες, μάλλον το έβαλα για τρία, τέσσερα λεπτά», είπε η Καρντάσιαν στην πρωινή εκπομπή του δικτύου NBC. «Και μετά άλλαξα ακριβώς στην κορυφή των σκαλοπατιών», είπε.

Είπε ότι το Μουσείο Ripley’s, το οποίο έχει ήδη αρνηθεί τις φήμες, “συνεργάστηκε τόσο καλά” μαζί της για να διασφαλίσει ότι το πολύτιμο φόρεμα θα πιβιώσει. «Υπήρχαν χειριστές με γάντια που μου το έβαλαν», είπε.

Μερικοί λάτρεις της Mέριλιν πιστεύουν ωστόσο ότι το φόρεμα υπέστη σημαντική ζημιά μετά το Met Gala.

«Το έβλεπα σαν ρόλο και ήθελα πολύ να φορέσω αυτό το φόρεμα. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Αυτή η επιθυμία μου έμαθε πολλά για τον τρόπο ζωής και την υγεία μου καθώς έχασα βάρος. Από τότε και μετά, συνέχισα να τρώω πραγματικά υγιεινά. Τώρα έχω χάσει 21 κιλά».

«Δεν προσπαθώ να χάσω περισσότερο βάρος, αλλά έχω περισσότερη ενέργεια από ποτέ», είπε, σημειώνοντας πώς είχε κόψει τη ζάχαρη και το πρόχειρο φαγητό. «Μόλις άλλαξα εντελώς τον τρόπο ζωής μου», είπε.