Κιβωτός του Κόσμου: «Ανάγκασαν τον άνεργο εγγονό μου να τους πληρώσει επιπλέον χρήματα»

Πληθαίνουν οι καταγγελίες σχετικά με την Κιβωτό του Κόσμου και την στάση που είχαν ορισμένα από τα στελέχη της.

Μια γιαγιά από την Καλαμάτα μιλάει στην εκπομπή Tlive για όσα βίωσε ο εγγονός της και η ίδια από την Κιβωτό του Κόσμου παίρνοντας μια μεγάλη απογοήτευση.

Η ηλικιωμένη μαζί με τον εγγονό της έχουν ένα σπίτι με το 30% να ανήκει στην Κιβωτό του Κόσμου που είναι συνιδιοκτήτης. Και οι τρεις αποφάσισαν να πουλήσουν το συγκεκριμένο ακίνητο με την Κιβωτό να τονίζει ότι από το ακίνητο θα πρέπει να πάρουν συνολικά 200.000 ευρώ.

Η γιαγιά με τον εγγονό (ο οποίος είχε μεγάλη οικονομική ανάγκη) βρήκαν έναν αγοραστή που τους έδινε 175.000 με 180.000 ευρώ με την Κιβωτό να επιμένει στις 200.000. Η Οργάνωση μάλιστα τους διαμήνυσε ότι αν θέλετε να το πουλήσετε 175.000 ευρώ μπορείτε, όμως σε εμάς θα δώσετε μερίδιο που να αντιστοιχεί σε πώληση 200.000 ευρώ. «Ανάγκασαν τον άνεργο εγγονό μου να τους πληρώσει επιπλέον χρήματα», αναφέρει η ηλικιωμένη.

Το ποσό που ζήτησε παραπάνω η Κιβωτός είναι 6.000 ευρώ σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η γιαγιά από την Καλαμάτα την ώρα που όπως αναφέρει η Οργάνωση έχει τόσα ακίνητα στην κατοχή της.