«Κιβωτός του Κόσμου»: Ηλικιωμένη ζητά την ανάκληση της δωρεάς της – Το ακίνητο δεν αξιοποιήθηκε από τη δομή

Μία ηλικιωμένη γυναίκα είχε δωρίσει το ακίνητό της στην «Κιβωτό του Κόσμου» ύστερα από το χαμό του συζύγου και του γιου της και μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ζητά την ανάκληση της δωρεάς.

Όπως δήλωσε στο MEGA o δικηγόρος της, κ. Γαβριήλ Γαβριηλίδης, η δωρεά πραγματοποιήθηκε πριν από δύο χρόνια και ηλικιωμένη πήρε την απόφαση να δωρίσει το ακίνητό της, το οποίο βρίσκεται στη δυτική Αττική, για καλό σκοπό.

«Μόνη της το αποφάσισε, για τη ψυχή του άντρα και του γιου της που πέθαναν. Πήρε μία γενναία απόφαση να δωρίσει το σπίτι που έχτισε με πολύ κόπο για όλα τα παιδιά του κόσμου. Η ηλικιωμένη μίλησε πρώτα μετά την Κιβωτό, την παρέπεμψαν σε κάποιο συμβολαιογράφο και δικηγόρους, έκανε ένα πληρεξούσιο και όλες οι διαδικασίες έγιναν στην Αθήνα από δικηγόρους της Κιβωτού», σημείωσε ο δικηγόρος.

Ωστόσο, μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τη δομή και τον πατέρα Αντώνιο, η γυναίκα θορυβήθηκε και αποφάσισε να ψάξει την τύχη του ακινήτου που δώρισε. Όπως πληροφορήθηκε από γειτόνισσά της, το σπίτι αφέθηκε να ρημάζει και γι’ αυτό τον λόγο ζητά την ανάκληση της δωρεάς της.