Κιβωτός του Κόσμου: Τι θα υποστηρίξει ο πατέρας Αντώνιος στην απολογία του

Η ώρα της κρίσης φτάνει για τον πατέρα Αντώνιο από την «Κιβωτό του Κόσμου», καθώς την Δευτέρα απολογείται ενώπιον των εισαγγελέων ανηλίκων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», η πλευρά του πατέρα Αντωνίου φαίνεται πως θα επιχειρήσει να πλήξει την αξιοπιστία του 19χρονου βασικού μάρτυρα για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας Αντώνιος θα υποστηρίξει πως ο 19χρονος, του οποίου η καταγγελία άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», είναι άτομο με παραβατική συμπεριφορά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως θα δείξει και βίντεο στο οποίο ο 19χρονος μιλά παλαιότερα με υμνητικά σχόλια για τη δομή.

Ακόμη, θα ισχυριστεί πως ο 19χρονος είχε αναμειχθεί στην υπόθεση κλοπής χρημάτων από τη δομή του Βόλου, ενώ θα υποστηρίξει πως οι μαρτυρίες περί ασέλγειας δεν έχουν συμβεί και δεν ευσταθούν. O πατέρας Αντώνιος θα δώσει εξηγήσεις για τα περιστατικά κακοποίησης που έχουν καταγγελθεί πως είχαν σημειωθεί σε χώρους της «Κιβωτού του Κόσμου».

Εντύπωση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι επί δύο χρόνια οι μισθοί του πατέρα Αντώνιου ήταν ανέγγιχτοι, για το οποίο θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στις δικαστικές αρχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο πατέρας Αντώνιος θα υποστηρίξει πως χρησιμοποιούσε τις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» ως κατοικία και δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει μέρος των μισθών του για να καλύψει τα έξοδά του.