Κλείδωσε τον σύντροφό της γυμνό στο μπαλκόνι – Πέθανε από υποθερμία

541

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιαπωνία η είδηση του θανάτου ενός άνδρα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, όταν η σύντροφός του τον κλείδωσε γυμνό στο μπαλκόνι.

Η 54χρονη συνελήφθη με την κατηγορία της επίθεσης και του θανατηφόρου εγκλεισμού, δήλωσε στο AFP η αστυνομία στην περιοχή Ναγκασάκι της νότιας Ιαπωνίας.

ΔΕΗ Fiber 1Gbps - Απόκτησέ το

Τον Φεβρουάριο του 2022, η γυναίκα «διέταξε το θύμα να βγει σε ένα μπαλκόνι ενώ ήταν γυμνός και τον περιόρισε εκεί», δήλωσε ο τοπικός αξιωματούχος Masafumi Tanigawa.

Την επόμενη ημέρα η αστυνομία έσπευσε στο σημείο μετά από κλήση έκτακτης ανάγκης και ο 49χρονος βρέθηκε «σχεδόν νεκρός» σε ένα δωμάτιο, είπε ο Tanigawa, προσθέτοντας ότι αργότερα πέθανε από υποθερμία.

Η θερμοκρασία εκείνη τη νύχτα έπεσε στο χαμηλό των 3,7 βαθμών Κελσίου (38,7 Φαρενάιτ), ανέφερε η εφημερίδα Mainichi.

Η γυναίκα είχε επιτεθεί νωρίτερα με μαχαίρι στον σύντροφό της, αφήνοντάς τον με τραύματα στη μύτη που χρειάστηκαν δύο εβδομάδες για να επουλωθούν.

Η γυναίκα αρνείται τις κατηγορίες, λέγοντας στην αστυνομία ότι «δεν έχω κάνει τίποτα», ανέφερε η Tanigawa.

Η αστυνομία δεν είπε γιατί άργησε τόσο πολύ να της απαγγελθούν επίσημα κατηγορίες.

Πηγή: thessnews.gr