Κλειστά τελικά αύριο τα εμπορικά καταστήματα λόγω της κακοκαιρίας EVA

Δεν θα ανοίξουν αύριο τελικά τα εμπορικά καταστήματα, όπως ήταν προγραμματισμένο, λόγω της κακοκαιρίας EVA.

Κανονικά τα καταστήματα, πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου θα ήταν ανοικτά, ωστόσο η ΓΓ Εμπορίο αποφάσισε ότι λόγω της κακοκαιρίας ΕVA τα καταστήματα δεν θα πρέπει να ανοίξουν αύριο.

Θα είναι ωστόσο ανοιχτά τα καταστήματα την επόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι λόγω της κακοκαιρίας EVA που θα χτυπήσει τη χώρα τις επόμενες ώρες υπάρχουν συστάσεις στους πολίτες να μην κυκλοφορούν αν δεν είναι απαραίτητο.

Η ανακοίνωση της ΓΓ Εμπορίου του υπ. Ανάπτυξης για τα κλειστά μαγαζιά αύριο

Κλειστά τα εμπορικά καταστήματα αύριο, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων – ανοιχτά την Κυριακή 13 Νοεμβρίου από 11:00-20:00

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά σε ολόκληρη την Επικράτεια αύριο, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας.

Για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε ολόκληρη την επικράτεια την επόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00.