Κολωνός: Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ερωτικής σχέσης Μίχου και μητέρας 12χρονης

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης, καθώς προχωρά η αστυνομική έρευνα.

Σε εξέλιξη είναι η αστυνομική έρευνα για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό. Μετά τον Ηλία Μίχο, τον Γιάννη Σοφιανίδη, την 38χρονη μητέρα της και δύο ακόμα άνδρες, σύντομα αναμένονται κι άλλες συλλήψεις εμπλεκόμενων. Η κατάθεση που αναμένεται να δώσει η ανήλικη, παρουσία παιδοψυχολόγου, θεωρείται κομβική έτσι ώστε να «δέσει» περισσότερο την υπόθεση η ΕΛΑΣ και να προχωρήσει σε περαιτέρω συλλήψεις εμπλεκόμενων προσώπων.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της παραμένει στη φυλακή αλλά ήδη αποφάσισε να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης καθώς θεωρεί ελλιπή τα στοιχεία έτσι ώστε να στοιχειοθετηθεί η κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας. Το γεγονός, ωστόσο, ότι είχε επικοινωνία με τον Ηλία Μίχο, αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το ποιες μπορεί να ήταν οι σχέσεις τους.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ν/α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε πως δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. Ακόμα και το να είχαν ερωτική σχέση η μητέρα της 12χρονης με τον Ηλία Μίχο και από κοινού να εξέδιδαν το παιδί. «Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο, όμως, εδώ δεν θα κάνουμε το λαϊκό δικαστήριο. Θα προχωρήσει η έρευνα της Αστυνομίας και θα αποκαλυφθούν όλα», είπε μεταξύ άλλων.

Γείτονες του Μίχου υποστηρίζουν ότι στο μαγαζί του σύχναζαν αστυνομικοί

Παράλληλα, πληθαίνουν οι μαρτυρίες ανθρώπων που ζουν δίπλα στο μαγαζί του Ηλία Μίχου για τη δράση του 53χρονου.

Ένας από τους γείτονες τον χαρακτήρισε ως κτήνος και ζήτησε την παραδειγματική του τιμωρία.

Εντύπωση, ωστόσο, προκάλεσε η μαρτυρία ενός ακόμα ανθρώπου, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha. Ο συγκεκριμένος υποστήριξε πως στο κατάστημα του Ηλία Μίχου σύχναζαν συχνά άνδρες της αστυνομίας με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.