Κολωνός: Η κατάθεση της 12χρονης που έστειλε τους 3 στη φυλακή – Τους αναγνώρισε από φωτογραφίες

Τους τρεις νέους προφυλακισθέντες αναγνώρισε η 12χρονη στον Κολωνό. Χωρίς καμία επιφύλαξη, πως όχι μόνο τους συνάντησε, αλλά, προχώρησαν και σε σεξουαλικές πράξεις, τους υπέδειξε για τη συγκλονιστική υπόθεση βιασμού της.

Η 12χρονη από τον Κολωνό συναντήθηκε τρεις φορές με τον 34χρονο Ε.Κ., τον οποίο μάλιστα εντόπισε και προσέγγισε πρώτος ο Ηλίας Μίχος, παριστάνοντας την ίδια.

«Τον αναγνωρίζω. Έχουμε βρεθεί ερωτικά δύο – τρεις φορές. Θυμάμαι το μικρό του όνομα και ότι είχε μαύρη BMW. O Ηλίας τον είχε βρει μέσω της εφαρμογής και μετά μιλούσαμε μέσω viber», είπε η 12χρονη.

Κολωνός: Αρνούνται τους βιασμούς
Οι τρεις προφυλακισμένοι άντρες από την πλευρά τους αρνούνται τους βιασμούς με τον 34χρονο Ε.Κ. να ισχυρίζεται πως συνάντησε τη 12χρονη δύο φορές, αλλά λόγω προβλημάτων υγείας δεν προχώρησε σε σεξουαλική πράξη.

«Την πρώτη φορά που τη συνάντησα αντίκρισα μία νεαρή γυναίκα, περιποιημένη, βαμμένη, που στα μάτια μου, φαινόταν μεγαλύτερη από 17 ετών. Αμέσως μου ζήτησε το ποσό των 60 ευρώ για να το δώσει στη μητέρα της, στην οποία και το παρέδωσε. Λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας, αυτοβούλως αναχώρησα από τη συνάντηση χωρίς καμία σεξουαλική επαφή».

Ο 33χρονος ιδιωτικός υπάλληλος συνελήφθη όταν η μικρή βλέποντας τη φωτογραφία του, είπε:

«Είναι ο (…) και έχει ένα Ford γκρι παλιό. Έχουμε βρεθεί ερωτικά μέσα στο αμάξι του περισσότερες από μια φορές. Κι εκείνος μου έδινε γύρω στα 50 ευρώ τη φορά».

Ο Α.Λ από την άλλη παραδέχτηκε πως μία φορά συνάντησε τη 12χρονη, αλλά ούτε και εκείνος – είπε – προχώρησε σε σεξουαλική πράξη.

«Όταν ήρθε στο αμάξι ήταν βαμμένη και φαινόταν για 17 ετών. Της είπα να πάμε σε ξενοδοχείο αλλά μου είπε όχι. Μου είπε να της δώσω 70 ευρώ να τα πάει στη μητέρα της και θα γυρνούσε πίσω. Δεν γύρισε κι εγώ μετά από λίγο έφυγα».

Μια φορά θυμάται να συναντήθηκε με τον 36χρονο Ν.Κ, ο οποίος και αυτός κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές.

«Μια φορά συναντήθηκα με τον (…). Δεν ξανασυναντηθήκαμε γιατί εγώ δεν ήθελα. Εκείνος εμφανίστηκε και πάλι μέσα από την εφαρμογή. Θυμάμαι ότι έχει μια γκρι BMW. Και ναι αναγνωρίζω πως αυτή η BMW στη φωτογραφία είναι το αυτοκίνητό του».

Ο 36χρονος Ν.Κ από την άλλη αρνείται και τις συναντήσεις ακόμα και τις συνομιλίες μέσω viber.

«Την γνώρισα μέσω Blindchat, μου είπε ήταν 17 στα 18. Μου έστειλε φωτογραφία αλλά της είπα ότι φαίνεται μικρότερη από αυτό που μου είχε πει».

Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν συνέχισε τη συνομιλία.

«Δεν της έστελνα μηνύματα και δεν έχουμε ανταλλάξει ποτέ τηλέφωνα».

Όμως σε μηνύματα που αποκαλύπτει το Live News, φαίνεται πως όχι μόνο είχαν ανταλλάξει τηλέφωνα αλλά μέσω μηνυμάτων κανόνιζαν και τη συνάντηση.

12χρονη: -Στις 17:00 στα Σεπόλια με το αμάξι.

Ν.Κ: -Και θα πάμε αλλού;

12χρονη: Σε ένα σημείο που δεν έχει κόσμο.

Και οι τρεις κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.