Κολωνός: Σάλος για τον Λιάγκα και τις εικόνες από το βιασμό της 12χρονης που είδε στον «αέρα»

Ο Γιώργος Λιάγκας καθημερινά μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», στον ΑΝΤ1, ασχολείται με την φρικιαστική υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Αυτό έγινε και την Τετάρτη 19/10, ωστόσο η ενέργειά του να δει στον «αέρα» της εκπομπής «σκηνές» από τον βιασμό του κοριτσιού στο υπόγειο του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου προκάλεσε ορυμαγδό αντιδράσεων στο Διαδίκτυο.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως μοιάζει με 12 ετών και όχι μεγαλύτερη, συμπληρώνοντας πως στις σκηνές που έβλεπε στο κινητό του on air φαίνεται ξεκάθαρα το πρόσωπο του Ηλία Μίχου.

«Βλέπω φωτογραφίες, δεν μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας γιατί είμαι και πατέρας… Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός (σ.σ. ο Μίχος) τράβαγε φωτογραφίες.

Και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία δεν φαινόταν το πρόσωπό του. Η φωτογραφία που τώρα είδα φαίνεται το πρόσωπό του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου. Φαίνεται και κάμερα και φαίνεται και όλη η σεξουαλική πράξη, ο βιασμός με το ανήλικο το 11χρονο», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Και συνέχισε ο ίδιος:

«Οι φωτογραφίες που τώρα είδα με έχουν σοκάρει, με έχουν παγώσει. Και το ξαναλέω, στις φωτογραφίες αυτές έχει βγάλει και το πρόσωπό του. Είναι φωτογραφίες που φαίνεται και ο ίδιος.

Ενώ το πρωί σας είπα ότι δεν φαινόταν, έτσι είχα πληροφόρηση. Τώρα τις είδα. Σε κάποιες δεν φαίνεται, σε κάποιες είναι που τραβάει το κοριτσάκι φωτογραφία, συμμετέχει το κοριτσάκι, πώς… Δεν μπορώ να καταλάβω… Πώς, πώς, πώς; Με το 11χρονο».

«Βγες και ζήτα συγγνώμη από την οικογένειά σου και από το πανελλήνιο. Ζήτα συγγνώμη από το κοριτσάκι, για να αισθανθείς λίγο καλύτερα αν έχεις το παραμικρό συναίσθημα.

Αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει να ξαναδεί το ήλιο της ημέρας. Δεν θα σωφρονιστεί ποτέ, δεν πρέπει να ξανακυκλοφορήσει ελεύθερος ποτέ. Δεν πρέπει», φώναζε ο παρουσιαστής.

Να σημειωθεί πως και συνεργάτιδα στο πάνελ της εκπομπής, από το σχόλιό της, φαίνεται ξεκάθαρα πως έχει δει και αυτή φωτογραφίες της ανήλικης.

Όλα αυτά προκάλεσαν αντιδράσεις, που εκφράστηκαν με ένα «κύμα» στο twitter.