Κολωνός: Το πρόσωπο που κατονόμασε ο Ηλίας Μίχος για να θολώσει τα νερά – Υποστηρίζει ότι εξέδιδε την 12χρονη πριν από αυτόν

Τη σιωπή του προκειμένου να «ντριμπλάρει» τις δικαστικές Αρχές φαίνεται πως σπάει σιγά σιγά ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος μέσα από τις φυλακές, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος, κατονόμασε στην ανακρίτρια ένα «καινούργιο» πρόσωπο, το οποίο ζητά να ερευνηθεί ως εμπλεκόμενο με τη 12χρονη από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προφυλακισμένος για τον βιασμό και την εκπόρνευση του ανήλικου κοριτσιού φέρεται ότι υποστηρίζει ότι ο εν λόγω άνδρας είχε ερωτικές σχέσεις και εξέδιδε σε πελάτες τη 12χρονη πριν ο ίδιος τη γνωρίσει. Ωστόσο, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», οι ισχυρισμοί του διαψεύδονται μέσα από τις καταθέσεις που έχει δώσει η ανήλικη στους αστυνομικούς σχετικά με το πότε και με ποιον άρχισαν οι βιασμοί της.

Στο μεταξύ, ακόμη ένα πρόσωπο πέρασε, χθες, το κατώφλι της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Ο 39χρονος κατηγορούμενος για κατοχή παιδικής πορνογραφίας μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές τον μήνα και της εγγύησης των 5.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι στην κατοχή του 39χρονου βρέθηκαν φωτογραφίες της 12χρονης κοπέλας, οι οποίες του είχαν σταλεί μέσω εφαρμογής.

Ωστόσο, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας που του αποδίδεται και φέρεται ότι υποστήριξε ότι οι φωτογραφίες έφτασαν σε αυτόν από ένα προφίλ στο Viber, το οποίο δεν ήταν αυτό της 12χρονης. Κατά την ίδια πηγή, ο κατηγορούμενος φέρεται ότι ισχυρίστηκε πως ζήτησε επίμονα να αποσαφηνιστεί η ηλικία της συνομιλήτριάς του στην εφαρμογή, καθώς του είχε αναφέρει ότι ήταν 17 ετών και ζήτησε τις φωτογραφίες για να ταυτοποιήσει το πρόσωπο με το οποίο μιλάει και την ηλικία του, προκειμένου να είναι σίγουρος.

Από τα μηνύματα που έχει ανταλλάξει με το προφίλ της 12χρονης προέκυψε ότι έδωσε συνολικά 141 ευρώ. Η τελευταία επικοινωνία τους έγινε στις 25 Αυγούστου, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και η 12χρονη στην κατάθεσή της υποστηρίζουν ότι δεν συναντήθηκαν ποτέ.
Κατά την εξέταση της ανήλικης από την ψυχολόγο της Αστυνομίας ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Ερώτηση: Εχει ζητήσει φωτογραφίες;
12χρονη: Ναι, έχει ζητήσει.
Ερώτηση: Εχει πληρώσει για φωτογραφίες;
12χρονη: Ναι. Βίντεο και φωτογραφίες.
Ερώτηση: Από αυτά τα βίντεο που είχε ο Μίχος στην κατοχή του;
12χρονη: Ναι, ναι.

Εκτός από τον 39χρονο την πόρτα της ανακρίτριας θα περάσει και ένας 60χρονος από την Κόρινθο με τα αρχικά Γ.Κ. Πρόκειται για άνθρωπο που φέρεται ότι έβαζε στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας εμβάσματα με ποσά 20 και 25 ευρώ για φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού. Και αυτός κατηγορείται για κατοχή παιδικής πορνογραφίας.