Κονδυλάτος: Νέα αφιέρωση με υπονοούμενο μετά τη συνάντηση με τη Σαλαγκούδη

Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor είχαν συναντηθεί νωρίτερα στο πάρτι γενεθλίων της Ελευθερίας Ελευθερίου.

 

Για πρώτη φορά μετά τον καβγά τους στο Survivor Ανθή Σαλαγκούδη και ο Περικλής Κονδυλάτος συναντήθηκαν με αφορμή τα γενέθλια της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Μετά το ριάλιτι επιβίωσης, οι σχέσεις τους είχαν ψυχρανθεί και τα υπονοούμενα που άφηναν ο ένας για τον άλλο στα social media έδιναν και έπαιρναν.

Χαρακτηριστικά ο Κονδυλάτος είχε μοιραστεί πριν μερικές εβδομάδες μια φωτογραφία της Ανθής Σαλαγκούδη, γράφοντας στην λεζάντα τους εξής στίχους από τραγούδι της Μαντόνα: «Είχε μερικά μυστικά που δεν μου είπες ποτέ. Τώρα όλοι μιλάνε και ‘γω είμαι ο τελευταίος που έμαθε… Καταριέμαι την μέρα που γνωριστήκαμε, μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω».

Αργότερα ο ίδιος είχε θελήσει να δώσει κάποιες εξηγήσεις για το μήνυμα που δημοσίευσέ: «Αυτό το τραγούδι μου αρέσει πάρα πολύ και μου θυμίζει κάποια πράγματα που έχουμε ζήσει με την Ανθή. Η μετάφραση στα ελληνικά βγαίνει λίγο αρνητική και δραματική, το “καταριέμαι” είναι βαριά κουβέντα»

Και υπογράμμισε: «Η μετάφραση στα ελληνικά βγαίνει πολύ χειρότερη από το νόημα του τραγουδιού. Έχει να κάνει με αναμνήσεις και κάποια πράγματα που κόπηκαν ξαφνικά. Βγαίνει πολύ αρνητικό στα ελληνικά, που δεν είναι το νόημα του post.
Απλά κάποιες φορές θεωρώ ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που περνούν από τη ζωή μας, στην αρχή ξεκινάνε με έναν τρόπο, μετά συνεχίζονται με έναν άλλο και τελικά καταλήγουν με έναν άλλο. Κοιτάζοντας πίσω τα πράγματα, απορείς πώς φτάσανε εκεί που φτάσανε. Τα συναισθήματα μέσα στο παιχνίδι είναι πιο έντονα και όλα διογκώνονται» και τόνισε ότι η δημοσιογράφος του έχει «ξεκόψει» την επικοινωνία.

Το νέο «καρφί»

Στη τελευταία τους συνάντηση στα γενέθλια της Ελευθερίας Ελευθερίου η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Περικλής Κονδυλάτος δεν πόζαραν μαζί στον φακό, αλλά μόνο μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους από το Survivor.

Ο Κονδυλάτος μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία από το πάρτι, αφήνοντας και πάλι υπονοούμενα, αυτή τη φορά με στίχους της Άννας Βίσση: «Και παίζω θέατρο, με όλους θέατρο, λέω πως σε ξέχασα και αδιαφορώ».