Παρασκευή 10.07.2020

Βάζει δύσκολα η Ολλανδία για το ταμείο ανάκαμψης

Πολιτικό «μασάζ» στον Μαρκ Ρούτε από τους Ευρωπαίους ηγέτες για να πει το «Ναι» - Συναντάται σήμερα, στο Βερολίνο, με την Γερμανίδα καγκελάριο, με σκοπό να καμφθούν οι αγκυλώσεις

Ισχυρότερο ρόλο της ΕΕ στη βελτίωση της Δημόσιας Υγείας, ζητούν οι ευρωβουλευτές

Κατά τη συζήτηση για τη στρατηγική της ΕΕ για την υγεία στο μέλλον, οι ευρωβουλευτές είπαν ότι ο COVID-19 ανέδειξε την ανάγκη για ισχυρότερα μέσα για την αντιμετώπιση κρίσεων.

Αναστασιάδης: Ικανοποίηση για τη στρατιωτική συνεργασία Κύπρου-ΗΠΑ

Ο πρόεδρος της Κύπρου διαβεβαίωσε ότι δεν θα διαταραχθούν οι σχέσεις της χώρας με Ρωσία και Κίνα - Στόχος η «κατά το δυνατόν άριστη ή καλύτερη δυνατή σχέση με όλα τα Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Τουρκία: Τρεις νεκροί από έκρηξη σε φορτηγό που μετέφερε εκρηκτικά από εργοστάσιο πυροτεχνημάτων

Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν και τρεις έχασαν σήμερα την ζωή τους, στη βορειοδυτική Τουρκία, από έκρηξη που σημειώθηκε σε φορτηγό, το οποίο μετέφερε εκρηκτικά από εργοστάσιο πυροτεχνημάτων, όπου είχε γίνει παρόμοια έκρηξη την περασμένη εβδομάδα, όπως...

Κορωνοϊός, ΠΟΥ: Σύσταση ανεξάρτητης επιτροπής αντιμετώπισης της πανδημίας από τον οργανισμό

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ανακοίνωσε σήμερα τη σύσταση μιας ανεξάρτητης επιτροπής, η οποία θα διερευνήσει τον χειρισμό εκ μέρους του της πανδημίας της Covid-19 και την απάντηση που δόθηκε από τις κυβερνήσεις.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.