Τρίτη 02.06.2020
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Νέο θρίλερ στις σχέσεις της Ευρώπης 'Ένωσης με τις ΗΠΑ

Νέο θρίλερ στις σχέσεις της Ευρώπης 'Ένωσης με τις ΗΠΑ

Τα όρια της απειλής άγγιξαν οι δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ αναφορικά με την υπό συζήτηση έναρξη εκ νέου των συνομιλιών για το Εμπόριο με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η αποτυχία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να καταλήξει σε απόφαση για την επανέναρξη ή μη των συνομιλιών με την Ευρώπη, προκειμένου να οριοθετηθεί το νέο πλαίσιο εμπορικής συνεργασίας μεταξύ των δύο δυνάμεων.

Ο Αμερικανός πρόεδρος κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις και το ναυάγιο που προέκυψε μεταξύ των εταίρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφορικά με την επανέναρξη ή μη των συνομιλιών με τις ΗΠΑ για τους όρους που θα διέπουν το μεταξύ τους εμπόριο, κάνοντας λόγο για «μεγάλες συνέπειες» για τους Ευρωπαίους, αν δεν ξεκινήσει η όλη διαδικασία.

Νωρίτερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπέστη σοβαρό πλήγμα, καθώς το ευρωκοινοβούλιο απέρριψε την πρότασή της για επανέναρξη ή μη των εμπορικών συνομιλιών με την Ουάσιγκτον, καθώς οι Ευρωπαίοι εταίροι δεν κατέληξαν σε μία κοινή θέση, όπως ανακοινώθηκε.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.