Κυριακή 12.07.2020
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Ζάεφ: Δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία, εκτός από της δική μας

Ζάεφ: Δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία, εκτός από της δική μας

Ο Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, σε συνέντευξή που παραχώρησε σήμερα στο MKD, δήλωσε  "δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία, εκτός από τη δική μας".

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Καθημερινή", ο κ. Ζάεφ τόνισε, λίγες μέρες πριν από το δημοψήφισμα τα εξής: 

"Το βόρειο τμήμα της Ελλάδας είναι Ελλάδα, το δυτικό τμήμα της Βουλγαρίας είναι Βουλγαρία. Δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία πέρα από τη δική μας. Δεν υπάρχει άλλη στον κόσμο. Και γνωρίζοντας την προοπτική και το μέλλον αυτό πρέπει να το κάνουμε για τις επόμενες γενιές, για τα παιδιά μας. Και για αυτό πιστεύω ότι ένας σοβαρός λόγος για να ενωθούμε".

Σημείωσε παράλληλα πως "δεν πρέπει να διχαζόμαστε, για το δημοψήφισμα. Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας που ζουν στην Αμερική, αλλά και σε όλη τη διασπορά μας, ότι η "Μακεδονία" εκπληρώνει την προσδοκώμενη φιλοδοξία των πατέρων και των παππούδων μας".

Ο κ. Ζάεφ συνέχισε λέγοντας πως έτσι "η χώρα αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο" ενώ τόνισε ότι "κανείς δεν θα μπορεί να αρνηθεί τη "μακεδονική" ταυτότητα πλέον".

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.