Τετάρτη 19.02.2020

Συνεχίζονται τα μπλόκα των εργατών στη Νίκαια

Τρίτη ημέρα παραμένουν στο μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες της Θεσσαλίας, που έχουν αποκλείσει με τρακτέρ την εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης.

Σήμερα, το μπλόκο ενισχύθηκε, καθώς έφτασε εκεί κομβόι αγροτών από χωριά του νομού Λάρισας, ενώ αναμένονται και άλλοι αγρότες, σύμφωνα με την επιτροπή του μπλόκου.

Το απόγευμα θα γίνει σύσκεψη προκειμένου να συζητηθεί η πρόταση για συλλαλητήριο με τρακτέρ στο κέντρο της Λάρισας. Ηδη έχει αποφασιστεί το Σάββατο (2/2) να γίνει συνάντηση με κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς, προκειμένου οι αγρότες να προβάλλουν τα αιτήματα του αγροτικού κινήματος και να ζητήσουν στήριξη στον αγώνα τους, δήλωσε στο ΑΠΕ ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας.

Ακόμη, αποφασίστηκε να γίνει νέα πανελλαδική συνάντηση των αγροτών στη Νίκαια την Κυριακή (3/2), ώστε να καθοριστούν τα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεων.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.