Σάββατο 18.01.2020

Ρουβίκωνας για συνδικαλιστή αστυνομικό: Άλλοι τον έδειραν, όχι αναρχικοί

Λίγες μέρες μετά το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ρουβίκωνας και φαίνεται πως μέλη του έκαναν εξακρίβωση στοιχείων σε αστυνομικούς της Ασφάλειας, ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης σχολιάζει δηλώσεις συνδικαλιστή αστυνομικού.

Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, που με διαδοχικές αναρτήσεις του εμφανίζεται ως ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα και μάλιστα έχει προσαχθεί στην Αστυνομία με αφορμή παλαιότερες ακτιβιστικές ενέργειες ή «παρεμβάσεις» της οργάνωσης, σχολιάζει δηλώσεις του συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ Σταύρου Μπαλάσκα. 

«Ο Μπαλάσκας βγήκε στο Open και είπε πως αν χτυπήσουμε αστυνομικό "τελειώσαμε"» γράφει ο Γιώργος Καλαϊτζίδης στο facebook σχολιάζοντας πως ο συνδικαλιστής αστυνομικός «έχει χάσει την ψυχραιμία του».

«Συνιστώ αυτοσυγκράτηση και του θυμίζω πως όταν είχε φάει ξύλο αυτός, άλλοι του το είχαν δώσει και όχι αναρχικοί» γράφει ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, ποστάροντας παλαιότερο βίντεο.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.