Τρίτη 21.01.2020

Μέτρα για να επιταχυνθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής

Συγκεκριμένες δεσμεύσεις για να επιταχυνθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής ανέλαβε ο προϊστάμενος του Εφετείου της Αθήνας Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος προς τους συνηγόρους της πολιτικής αγωγής που τον επισκέφθηκαν, προκειμένου να εξευρεθούν λύσεις, ώστε η πολύκροτη και με πολιτικό πρόσημο δίκη να ολοκληρωθεί εντός του 2019, καθώς ήδη έχει συμπληρώσει 3,5 χρόνια δικαστικής διαδικασίας.

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Σταμαδιάνος δεσμεύτηκε προς τους συνηγόρους των θυμάτων της Χρυσής Αυγής ότι θα απαλλαγούν όλα τα μέλη της δικαστικής σύνθεσης στη δίκη από άλλα δικαστικά καθήκοντα και όχι μόνον η Πρόεδρος, όπως ίσχυε μέχρι τώρα.

Η δίκη θα διεξάγεται κατά κύριο λόγο στο Εφετείο, στην ειδική αίθουσα τελετών, με προοπτική προσεχώς η δίκη να γίνεται μόνον στο Εφετείο της Αθήνας.

Προς το παρόν, αυξάνονται οι ημέρες διεξαγωγής της δίκης σε 15 κάθε μήνα για να επιταχυνθεί η ακροαματική διαδικασία, καθώς η συγκεκριμένη δίκη είναι πολυπρόσωπη με 68 κατηγορούμενους και δεκάδες συνηγόρους από την πλευρά της πολιτικής αγωγής, αλλά και της υπεράσπισης.

Πηγή skai.gr

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.