Σάββατο 06.06.2020

Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα από την απεργία των ΜΜΜ

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας από νωρίς σήμερα το πρωί, ακόμη και πριν τις 7, λόγω της νέας απεργίας και των νέων στάσεων εργασίας που έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στα γνωστά σημεία που ανακύπτουν προβλήματα, όταν δεν κυκλοφορούν τα Μέσα Μεταφοράς, δηλαδή Συγγρού στην άνοδο από το ύψος της Νέας Σμύρνης, στην άνοδο της εθνικής οδού, σε κάποια σημεία της παραλιακής στον Αλιμο, στη Βουλιαγμένης, στην Ηλιουπόλεως και φυσικά στο κέντρο της Αθήνας, την Βασιλέως Κωνσταντίνου μετά το Παναθηναϊκό Στάδιο και μέχρι το Χίλτον και σε κάποια τμήματα της Βασιλίσσης Σοφίας. Κίνηση υπάρχει και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στη λεωφόρο Κατεχάκη.

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς:

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. Σημειώνεται ότι στην απεργία θα συμμετέχουν όλες οι γραμμές Λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων των γραμμών Express Αεροδρομίου.

Το Μετρό (γραμμές 2 και 3) θα λειτουργήσει από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 λόγω στάσεων εργασίας των εργαζομένων που προκήρυξε το ΣΕΛΜΑ.

Η γραμμή του ΗΣΑΠ (γραμμή 1 Μετρό) θα λειτουργήσει από τις 08:00 π.μ. λόγω στάσης εργασίας που εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ.

Τις κινητοποιήσεις στα λεωφορεία εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων ΟΑΣΑ που αντιδρά στο κλείσιμο του αμαξοστασίου Ελληνικού και στη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου, ενώ η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ ζητά μεταξύ άλλων προσλήψεις προσωπικού και υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.