Κυριακή 19.01.2020

Υπ. Ενέργειας: Με 7 κλούβες των ΜΑΤ η συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΗ

Mε μέτρα ασφαλείας θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Ενέργειας η συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΗ, καθώς έξω από το υπουργείο βρίσκονται 7 κλούβες των ΜΑΤ που έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στις εισόδους. Το ΔΣ καλείται να λάβει σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στην πώληση των λιγνιτικών μονάδων της εταιρείας και ειδικότερα σήμερα θα εγκρίνει:

1. Τα σχέδια όρων απόσχισης

2. Τις λογιστικές καταστάσεις
3. Την αναφορά του ελεγκτή
4. Την έκθεση του ΔΣ
5. Την πρόσκληση ενδιαφέροντος
6. Και τέλος θα αποφασίσει τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης για τις 26 Ιουνίου

Καθώς λοιπόν το χρονοδιάγραμμα της αποεπένδυσης είναι οριακό και θα πρέπει να δημοσιευτεί μέχρι το τέλος του μήνα η πρόσκληση για το διαγωνισμό, επελέγη η κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ να γίνει σε μέρος όπου δε θα είναι εύκολο για τους συνδικαλιστές να παρεμποδίσουν τη διαδικασία όπως συνέβη με το ΔΣ της 3ης Μαΐου και την κατάληψη των κεντρικών γραφείων της ΔΕΗ. 

Έχουν ξεκινήσει και συγκεντρώνονται διαμαρτυρόμενοι εργαζόμενοι της ΔΕΗ έξω από το υπουργείο που αντιδρούν στην πώληση των μονάδων ηλεκτροπαραγωγής της επιχείρησης.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.