Γράφτηκε στις .

Μυστικά για αφράτα αβγά

Οι συμβουλές αυτές θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις τα αβγά σου πιο αφράτα από ποτέ.

Διαδικασία:
1. Σπάσε 6 κρύα αβγά μέσα σε ένα βαθύ τηγάνι.
2. Πρόσθεσε 3 μικρά κομματάκια βούτυρο.
3. Βάλε τη φωτιά στο φουλ.
4. Ανακάτευε συνέχεια με μία σπάτουλα από σιλικόνη. Φρόντισε η σπάτουλα να φτάνει μέχρι τον πάτο του τηγανιού.
5. Ύστερα από 30 δευτερόλεπτα, απομάκρυνε το τηγάνι από τη φωτιά και συνέχισε να ανακατεύεις. Μετά από 10 δευτερόλεπτα, ξαναβάλε το τηγάνι στη φωτιά. Επανάλαβε για 3 λεπτά.
6. Το τελευταίο λεπτό πρόσθεσε λίγο αλάτι και πιπέρι. Για ακόμη πιο αφράτα αβγά, πρόσθεσε και 1 κουταλιά του γλυκού φρέσκια κρέμα.
7. Σέρβιρε με λίγο σχοινόπρασο.