Τρίτη 07.07.2020

Διώξε τα μαύρα στίγματα από το πρόσωπό σου για πάντα

Γιατί σου αξίζει ένα πεντακάθαρο πρόσωπο.

Τα μαύρα στίγματα είναι μεγάλοι πόροι που φράζουν από σμήγμα, νεκρά κύτταρα και προϊόντα μακιγιάζ. Ακολούθησε αυτά τα τρία βήματα για να εξασφαλίσεις καθαρό, λαμπερό πρόσωπο χωρίς μαύρα στίγματα!

1. Καθαρισμός

Αν και το να πλένεις το πρόσωπό σου είναι αρκετά προφανές, ωστόσο μερικές φορές δεν πρέπει να ξεχνιέσαι και να κοιμάσαι χωρίς να ξεβαφτείς. Μην βαριέσαι να πλύνεις το πρόσωπό σου, καθώς το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα δημιουργούν τα μαύρα στίγματα. Η πρόληψη είναι το κλειδί για τους μαύρους πόρους. Προτίμησε ένα καθαριστικό προσώπου που να περιέχει συστατικά όπως σαλικυλικό οξύ. Αυτά τα καθαριστικά βοηθούν στο άνοιγμα των πόρων περισσότερο από τα κοινά.

2. Απολέπιση

Η απολέπιση βοηθά να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από το εξωτερικό στρώμα της επιδερμίδας σου. Ακόμη βελτιώνει την όψη και την υφή του δέρματος, όταν γίνεται συχνά. Χρησιμοποίησε scrub ειδικά σχεδιασμένα να δρουν κατά των μαύρων στιγμάτων, τα οποία διαλύουν τη λιπαρότητα και τους ρύπους. Ακόμη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο ηλεκτρικό βουρτσάκι, ειδικό για ελαφριά απολέπιση.

3. Ταινίες για τα μαύρα στίγματα

Αν τώρα τελευταία έχεις παραμελήσει λίγο την φροντίδα του προσώπου σου και τα μαύρα στίγματα έχουν ήδη δημιουργηθεί, τότε μπορείς να δοκιμάσεις ταινίες για να τα απομακρύνεις. Οι ταινίες αυτές χρησιμοποιούν συστατικά που κάνουν τα νεκρά κύτταρα και τα μαύρα στίγματα να κολλάν πάνω στην ταινία. Τα συστατικά αυτά ενεργοποιούνται μόλις η ταινία βραχεί και μαλακώνουν την επιδερμίδα στο σημείο που εφαρμόζεται η ταινία. Η μέθοδος αυτή προσφέρει άμεσα αποτελέσματα, καθώς μπορείς να δεις πάνω στην ταινία τα μαύρα στίγματα που αφαίρεσες. Ωστόσο, σιγουρέψου ότι θα ακολουθήσεις ακριβώς τις οδηγίες που αναγράφονται πάνω στο προϊόν και μην τις χρησιμοποιείς παραπάνω από μια φορά κάθε 3 μέρες. 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.