Δευτέρα 06.07.2020

Αυτοί είναι οι «φαντασμένοι» του ζωδιακού κύκλου

Παραδέξου το, καμιά φορά το παρακάνεις.

Η αυτοεκτίμηση είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο του χαρακτήρα μας. Εκεί όμως που η αυτοεκτίμηση παθαίνει ελεφαντίαση και γίνεται αυτοθαυμασμός με αρνητικά αποτελέσματα για εμάς και τους ίδιους και τους γύρω μας, υπάρχουν τρία ζώδια τα οποία κινδυνεύουν περισσότερο από τα υπόλοιπα να την πατήσουν με την πάρτη τους:

Δίδυμος: To “εγώ είμαι κι όχι άλλος” θα μπορούσε να είναι χαραγμένο στο μέτωπο του Δίδυμου, χωρίς όμως να το πιστεύει πραγματικά, αφού βαθιά μέσα του κολυμπά κόντρα στα κόμπλεξ του. Αγαπήστε τον εαυτό σας με τα ελλατώματά του Δίδυμοι και όλα θα είναι πολύ καλύτερα για όλους.

Λέων: Αφήστε τους άλλους να μιλούν για εσάς και σταματήστε να δίνετε φιλιά στο είδωλό σας όταν το αντικρίζετε στον καθρέπτη.  Υπερφίαλο εγώ, ματαιοδοξία, σνομπισμός και κατά τ άλλα μια ανθρώπινη φούσκα η οποία αλίμονο κι αν σπάσει, θα εξαφανιστεί για πάντα από την υπόλήψη των άλλων. Επειδή έχετε μεγάλη προδιάθεση λοιπόν Λέοντες, δώστε και μεγάλη προσοχή.

Σκορπιός: Η προσωποποίηση της θεοποίησης του απόλυτου τίποτα, είναι αυτό που μπορεί να αισθανθεί για τον εαυτό του ένας Σκορπιός, ο οποίος όταν δεν είναι τέτοιος, μπορεί να είναι ένας πολύ ωραίος τύπος. Το πρόβλημα είναι να μην υποκύψει στο ναρκισσισμό του και τα τινάξει όλα στον αέρα. Σκορπιοί το νου σας.

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.