Κυριακή 19.01.2020

Κ. Μπογδάνος από την ΕΡΤ: Επί ΝΔ στη δημόσια τηλεόραση θα μιλάμε ελεύθερα

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος κλήθηκε από το κανάλι της ΕΡΤ, για να σχολιάσει το Brexit και τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν τόσο για τη Μεγάλη Βρετανία, όσο και για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 Ο κος Μπογδάνος υπογράμμισε πως όσοι εργάζονται στο πολιτικό πεδίο οφείλουν να σέβονται την ετυμηγορία του λαού, που προέρχεται από δημοψηφίσματα.

Στο ίδιο πάνελ, μεταξύ άλλων, βρισκόταν ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Γ. Κατρούγκαλος. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ως προς την ανάλυση του σχεδίου με το οποίο κινείται ο Μπόρις Τζόνσον. Όμως το κλίμα οξύνθηκε όταν η συζήτηση στράφηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών, με το γαλάζιο βουλευτή να διευκρινίζει πως δεν υφίσταται προδοσία με τη νομική έννοια του αρ. 143ΠΚ. Εντούτοις,προδόθηκε η εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.

 Αξίζει να σημειωθεί πως όταν δόθηκε η ευκαιρία, ο κύριος Μπογδάνος διαμήνυσε ότι στην ΕΡΤ επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας θα μπαίνουν "στο τραπέζι" όλα τα θέματα. 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.