Σάββατο 11.07.2020

Κ. Μπογδάνος: Πρέπει να γίνει εξεταστική για το α' εξάμηνο του 2015 (VIDEO)

Ο βουλευτής Α' Αθήνας με το κυβερνών κόμμα, Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχολίασε, καλεσμένος στον ΣΚΑΪ, τα όσα αποκάλυψε πρόσφατα ο Γιάννης Στουρνάρας για τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψει τη χώρα στη δραχμή το 2015.

Μάλιστα, ο γαλάζιος βουλευτής τάχθηκε υπέρ του σύστασης εξεταστικής για το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, διευκρινίζοντας πως διατυπώνει προσωπική άποψή του.

Στη συνέχεια κι ενώ ο κος Γιαννούλης προσπάθησε να πείσει πως την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ η οικονομία είχε ανακάμψει, λέγοντας πως είχαν παραλάβει "διαλυμένη χώρα", ο κος Μπογδάνος διαφώνησε και του τόνισε πως η ανεργία ήταν σε υψηλά επίπεδα ενώ δεν πρέπει να βλέπουμε μόνο τα ποσοτικά αλλά και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της.

Σε ερώτηση για την προκαταβολή φόρου, ο κος Μπογδάνος απάντησε πως η σημερινή κυβέρνηση, θέλοντας να ανακουφίσει αυτούς που για ταξικούς και ιδεολογικούς λόγους τιμώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, θα προβεί σε μείωση προκαταβολής φόρου των ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρηματιών. Επίσης, διαμήνυσε πως τον Δεκέμβριο θα δοθεί κοινωνικό μέρισμα, από τα "χρήματα που περισσεύουν".

Σε χιουμοριστική ερώτηση για το αν η χώρα μας γίνεται Ελβετία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε πως ο σημερινός πρωθυπουργός ενώνει τους Έλληνες και το παν είναι να γίνουμε η Ελλάδα που σέβεται όλους τους Έλληνες. 

Για τη θέση Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κος Μπογδάνος δήλωσε πως πλέον είναι ώριμες οι συνθήκες για να αναλάβει γυναίκα τα καθήκοντα του αξιώματος και εξέφρασε την προσωπική γνώμη πως πρότυπα για την εν λόγω θέση είναι η Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ, ο Τίτος Πατρίκιος αλλά και ο Χρήστος Χωμενίδης.

 

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.