Παρασκευή 28.02.2020

Η ψήφος των απόδημων στο επίκεντρο του υπουργικού συμβουλίου

Στο επίκεντρο του υπουργικού συμβουλίου βρίσκεται η ρύθμιση για τη ψήφο των ομογενών, με τον πρωθυπουργό στην εισαγωγική του τοποθέτηση να μιλά «για πολύ μεγάλη επιτυχία για ένα πρόβλημα δεκαετιών».

O K. Mητσοτάκμης  ζήτησε από τους υπουργούς να στηρίξουν την επιτυχία του πολιτικού εγχειρήματος και ζήτησε να εξηγηθεί στη κοινή γνώμη ότι έπρεπε να εξασφαλισθεί στήριξη απο 200 βουλευτές και παράλληλα να επισημανθεί ότι οι πολίτες δεν είναι αντίθετοι στις συνθεσεις, προκειμένου να βρίσκεται κοινός τόπος σε τόσο σοβαρά ζητηματα.

Επίσης,  συζητήθηκε το νομοσχέδιο για τη ΔΕΠΑ, η οποία σπάει στα τρία (Υποδομών, Εμπορίας και Διεθνών Έργων)

 Συζητήθηκε ο δεκάλογος παρεμβάσεων για τη ΔΕΗ με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου Ενεργειας, με τον πρωθυπουργό να αναφέρει, σύμφωνα με πληροφοριες, πως «η μεγάλη πρόκληση είναι να αποδείξουμε ότι μπορούμε να εξυγιάνουμε και να εκσυγχρονισουμε μια μεγάλη επιχείρηση που απαξίωσε η προηγούμενη κυβέρνηση».

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.