Δευτέρα 25.05.2020

Κωνσταντόπουλος για Novartis: Eίναι κατάντημα για το δημόσιο βίο της χώρας

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Νίκος Κωνσταντόπουλος, από το Action 24, μίλησε για την υπόθεση Novartis, κάνοντας λόγο για στίγμα του δημοσίου βίου από την υπόθεση, τονίζοντας πως η δικαιοσύνη «δεν είναι η Τουλουπάκη, ο Παπαγγελόπουλος, η Θάνου ή ο Αθανασίου».

«Όλο αυτό το σκηνικό, παραπέμπει σε θεσμικές αθλιότητες και σε πολιτικές γελοιότητες. Και φαυλότητες. Είναι κατάντημα για το δημόσιο βίο της χώρας. Επιτρέψτε μου μία γενικότερη παρατήρηση. Τούτος ο έρμος ο τόπος, την ώρα που συντελούνται κοσμογονικές εξελίξεις, ασχολείται ψάχνονταν να βρει ψύλλους στα άχυρα. Ενώ γύρω μας συντελούνται φοβερής σημασίας γεωπολιτικές ανακατατάξεις, εμείς ασχολούμαστε με το θέμα της Novartis και δεν μπορούμε να το λύσουμε», είπε ο κ. Κωνσταντόπουλος στο Action24.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος, τόνισε πως είναι σωστή η απόφαση να συγκροτηθεί προανακριτική για την υπόθεση, ώστε να διερευνήσει την υπόθεση.

 «Είναι αθλιότητα η ιστορία των προστατευομένων μαρτύρων. Όλοι τους ξέρουν, όλοι τους χρησιμοποιούν, αλλά θεσμικά τους οχυρώνουμε ώστε να τους εμφανίσουμε ως αξιόπιστους μάρτυρες. Είναι αθλιότητα και θεσμική. Όλες αυτές οι φλυαρίες και οι φιλολογίες που έχουν διατυπωθεί, είναι που με αναγκάζουν να μιλήσω για γελοιότητες. Είναι αθλιότητα στο σκηνικό που στήθηκε στη Βουλή. Υπάρχουν ορισμένες φωτογραφίες οι οποίες μένουν. Η φωτογραφία της Βουλής, με τις 10 κάλπες, την κυβέρνηση να καγχάζει, και την κυβερνητική πλειοψηφία να χειροκροτεί, είναι αθλιότητα. Θα μείνει στίγμα στον δημόσιο βίο της χώρας», σημείωσε.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος συνέχισε αναφέροντας πως: «Δικαιοσύνη δεν είναι ούτε ο κ. Παπαγγελόπουλος, ούτε η κυρία Τουλουπάκη, ούτε η κυρία Δημητρίου, ούτε η κυρία Θάνου, ούτε ο κ. Αθανασίου. Η Δικαιοσύνη περνάει μία από τις δυσκολότερες περιόδους. Θεωρώ πως υπάρχει εκμετάλλευση της υπόθεσης και πολιτικό παρασκήνιο».

Όταν ρωτήθηκε μάλιστα για το αν έπρεπε να ερευνηθεί και ο Αλέξης Τσίπρας, η απάντησή του ήταν: «έπρεπε να ερευνηθούν όλες οι πλευρές».

Για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, θεωρεί πως δεν έχει θετικό ρόλο στο χώρο της δικαιοσύνης και είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ «είναι αδιανόητο να σύρεται πίσω από ένα πρόσωπο και να το στηρίζει, το ύφος και το ήθος του οποίου έχουν τεθεί υπό αμφισβήτηση».

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.