Πέμπτη 27.02.2020

Βορίδης εναντίον «κόκκινου Μαλάμη» στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Δεν έχει πάτο το αριστερό ήθος του διορισθέντα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ, Γρηγόρη Μαλάμη. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Μάκης Βορίδης κάλεσε σε ακρόαση τον «κόκκινο επαναστάτη», τηρώντας τα διαδικαστικά, προκειμένου να τον απομακρύνει από τη θέση του το αργότερο εντός 5 ημερών για να λάβει την απάντηση ότι δεν παραιτείται μόνο και μόνο για να διεκδικήσει μισθούς τους οποίους δεν πρόκειται να δουλέψει. 

Υπενθυμίζεται ότι ο «ΜΑ.ΧΩ.ΜΕνος» Μαλάμης είναι ο μόνος που εμμένει στην απόφαση του να μην παραιτείται, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι οποίοι έθεσαν την παραίτηση τους ευπρεπώς στη διάθεση του υπουργού.

Ο κ. Μαλάμης είναι απόφοιτος του Πενεπιστημίου "Καρλ Μαρξ" της Σόφιας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της "πρωτοβουλίας" Μαρξιστικός Χώρος Μελέτης και Έρευνας (ΜΑΧΩΜΕ) και έχει διατελέσει διευθυντής του γραφείου της πρώην αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Ράνιας Αντωνοπούλου.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο κ. Βορίδης ως δικηγόρος έχει αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και κατά το παρελθόν τέτοιου είδους καταχρηστικές αρνήσεις.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.