Σάββατο 11.07.2020

Διεγράφη από τη ΝΔ το στέλεχος που έγραψε «Ρίξτε μετανάστες και πρόσφυγες στο Αιγαίο»

Με απόφαση του γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας διεγράφη από τα γαλάζια μητρώα ο Ιωάννης Σαντετσίδης.

Η ΝΔ προχώρησε στη διαγραφή του Ι. Σαντετσίδη μετά από ρατσιστική ανάρτηση που έκανε σε βάρος των μεταναστών στο Facebook.

O Σαντετσίδης προκάλεσε σάλο πριν από λίγες ημέρες, αφού σε ανάρτησή του στο Facebook δήλωνε κατά των μεταναστών και των προσφύγων, αναφέροντας: «Στο Αιγαίο Ρίξτε τους».

Το πρώην στέλεχος της ΝΔ χαρακτήρισε «μαύρους» τους πρόσφυγες και τους μετανάστες και τόνισε: «Όταν οι δικοί μας πήγαν Γερμανία, Ελβετία και Βέλγιο ήταν νόμιμοι, ηθικοί και σεμνοί».

Σε δηλώσεις του το πρωί στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Αlpha, ο ίδιος σημείωσε: «Εννοούμε τους τζιχαντιστές που έρχονται μέσα στις βάρκες και είναι άλλοι αρμόδιοι για να το διευκρινίσουν αυτό. Αυτοί που έρχονται με τα καράβια, ξέρουμε τι είναι; Μέσα σε αυτούς, επειδή δεν υπάρχει νόμιμη διαδικασία, δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί γιατί έχει μπει στην Ελλάδα κάθε καρυδιάς καρύδι. Είμαστε εναντίον των συγκεκριμένων που δημιουργούν προβλήματα. Η ανάρτηση δείχνει φωτογραφία, λέει πολλά, με τη Μυρτώ. Εμείς τα έχουμε με αυτούς».

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.