Τρίτη 07.07.2020
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • News
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χρηστίδης: Προφάσεις εν αμαρτίαις οι ισχυρισμοί ΣΥΡΙΖΑ για να δικαιολογήσει Πολάκη - Τζανακόπουλο

Χρηστίδης: Προφάσεις εν αμαρτίαις οι ισχυρισμοί ΣΥΡΙΖΑ για να δικαιολογήσει Πολάκη - Τζανακόπουλο

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, έκανε λόγο για "προφάσεις εν αμαρτίαις" ΄όσον αφορά τους ισχυρισμούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης για μεροληψία ώστε να δικαιολογήσει τη στάση των κ. Πολλάκη και Τζανακόπουλου στη Προανακριτική Επιτροπή.

Ο κ. Χρηστίδης κατά τη διάρκεια της τακτικής εβδομαδιαίας ενημέρωσης στη Χ. Τρικούπη επέμεινε ότι πρέπει να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση για τον κ. Παπαγγελόπουλο. Υποστήριξε ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να επικρατήσει μπάχαλο για να μην καταθέσει ο κ. Φρουζής", σχολιάζοντας έτσι τις εξαιρέσεις μελών της Επιτροπής που από τη πλευρά του πρόκειται να ζητήσει ο κ. Παπαγγελόπουλος. "Σε κάθε περίπτωση την τελική απόφαση θα την πάρει η Επιτροπή" προσέθεσε.

Για το προσφυγικό-μεταναστευτικό, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής προανήγγειλε ολοκληρωμένη πρωτοβουλία το επόμενο διάστημα από τη Φώφη Γεννηματά επισημαίνοντας ότι το Κίνημα Αλλαγής μένει σταθερά στη θέση του για ταχεία αποσυμφόρηση των νησιών και μετεγκατάσταση των προσφύγων-μεταναστών με αναλογική διασπορά σ΄ όλη την Ελλάδα για να διασφαλίζεται αφενός η αξιοπρεπής τους διαβίωση και αφετέρου η κοινωνική ειρήνη στις περιοχές που θα μεταβούν.

Επίσης εξήγησε ότι η επικρίσεις του ΚΙΝΑΛ στη κυβέρνηση, με αφορμή τα όσα είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στις Βρυξέλλες περί μη διαχειρίσιμης κατάστασης, αποσκοπούν στην άσκηση μεγαλύτερης πίεσης προς του Ευρωπαίους αντί να συνεχίζεται η στάση που κρατούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.