Δευτέρα 06.07.2020

Ξεκίνησε η επιστροφή των αδειούχων

Ξεκίνησε η επιστροφή των αδειούχων. Αύριο είναι η «πρώτη» Δευτέρα μετά την κορύφωση του καλοκαιριού και πολλοί είναι εκείνοι που θα επιστρέψουν στις δουλειές τους.

Από το πρωί παρατηρείται αυξημένη κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών - Πατρών, καθώς σύμφωνα με το tempo24.news, από τα διόδια του Ρίου, με κατεύθυνση την πρωτεύουσα, περνούν περί τα 2.000 αυτοκίνητα την ώρα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, η ίδια ροή και η κίνηση αναμένεται να συνεχιστεί και τις βραδινές ώρες.

Το μεσημέρι ωστόσο και προσωρινά, στα διόδια Αντιρρίου της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» σχηματίστηκε ουρά περίπου 700 μέτρων.

Πιο αυξημένη καταγράφεται η επιστροφή εκδρομέων σε Κόρινθο και Ελευσίνα, καθώς διπλάσιος αριθμός οχημάτων αναμένεται να περάσει τα διόδια, με την Τροχαία να τον εκτιμά στα 4.000 οχήματα την ώρα τις απογευματινές ώρες.

Αξίζει να επισημανθεί πάντως πως όλες τα απογεύματα Κυριακής του καλοκαιριού παρατηρείται αυξημένη κίνηση τις απογευματινές ώρες προς την Αθήνα, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν τις κοντινές περιοχές του Κορινθιακού για μια μονοήμερη εκδρομή στη θάλασσα.

Αυξημένη αλλά ελαφρώς είναι και η κίνηση στην Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος των Αφιδνών και με κατεύθυνση προς την Αθήνα, χωρίς ωστόσο να δημιουργείται κάποιου είδους μποτιλιάρισμα και με φυσιολογική ροή των οχημάτων. Χαρακτηριστικό είναι πως σήμερα από τα διόδια Αφιδνών πέρασαν 13.000 οχήματα με κατεύθυνση προς Θήβα, ενώ μέχρι στιγμής προς Αθήνα έχουν περάσει 16.000.

Μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιαστεί πρόβλημα στις εθνικές οδούς και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται ομαλά.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.