Κυριακή 07.06.2020

Πειραιάς: Ο Μώραλης όρισε αντιδήμαρχο τον προεκλογικό αντίπαλό του

Τον αντίπαλό του στις εκλογές και υποψήφιο δήμαρχο με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας, Ν. Βλαχάκο όρισε αντιδήμαρχο ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, αποδεικνύοντας, έτσι, πως κύριο μέλημά του είναι η διοίκηση του δήμου σε κλίμα συνεργασίας.

 "Οι νέοι Αντιδήμαρχοι είναι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά, εμπειρία και διάθεση προσφοράς στην πόλη μας. Ιδιαίτερα σημαντική θεωρώ την αποδοχή της πρότασής μου από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Νίκο Βλαχάκο, να αναλάβει καθήκοντα Αντιδημάρχου με ένα σημαντικό για την πόλη χαρτοφυλάκιο. Θεωρώ τη συναίνεση και τη συνεργασία κομβικής σημασίας για να προχωρήσουμε μπροστά, αφού μόνο με ευρύτερες συναινέσεις μπορεί να κάνει η πόλη μας βήματα προόδου. Κοινός στόχος όλων μας είναι να εργαστούμε σκληρά με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Πειραιά και των κατοίκων. Θα ήθελα να ευχηθώ στους νέους Αντιδημάρχους μια καλή και δημιουργική θητεία" είπε ο κος Μώραλης.

Ο κος Βλαχάκος ορίστηκε αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.