Τετάρτη 26.02.2020

Συνεπλάκησαν κρατούμενοι στις φυλακές της Αυλώνας

Συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων εξελίσσεται αυτή την ώρα στις φυλακές Αυλώνα.

Το περιστατικό συμβαίνει λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ίδιο σωφρονιστικό ίδρυμα το απόγευμα της Δευτέρας, όταν συνεπλάκησαν δεκάδες κρατούμενοι.

Πρωταγωνιστές στο επεισόδιο αυτό ήταν Μαροκινοί και Αλβανοί κρατούμενοι, οι οποίοι προκάλεσαν σημαντικές υλικές ζημιές στο εσωτερικό των φυλακών.

Ομάδα κρατουμένων αραβικής καταγωγής κινήθηκε προς τα γραφεία της διοίκησης των φυλακών, όπου αναχαιτίστηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, με έναν εξ αυτών να τραυματίζεται ελαφρά, όταν προσπάθησε να διασώσει έναν κρατούμενο από το μένος των συγκρατουμένων του.

Ο 38χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στελέχη του υπουργείου Δημοσίας Τάξης επεσήμαναν ότι στις φυλακές Αυλώνα δίνουν πλέον το παρών πρώην υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού που είχαν συνδεθεί -λόγω αμελειών κι άλλων προβληματικών ενεργειών- με την έκρυθμη κατάσταση που επικρατούσε τα τελευταία χρόνια στην κεντρική φυλακή της χώρας.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.