Σάββατο 06.06.2020

Ηλεία: Άγνωστος εξαπάτησε ηλικιωμένη και το γιο της παίρνοντας τους 9.000 ευρώ

Μια ηλικιωμένη και ο γιος της έπεσαν στην παγίδα αγνώστου και του έδωσαν 9.000 ευρώ για την "καταβολή φόρου" και με την ελπίδα πως θα εισέπρατταν ένα μεγάλο ποσό ως αναδρομικά από την σύνταξη του αποβιώσαντος συζύγου και πατέρα τους.

Ο άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον γιό της ηλικιωμένης παριστάνοντας κάποιο φιλικό πρόσωπο της μητέρας του και τον έπεισε ότι μπορούσε να εισπράξει περισσότερα από 40.000 ευρώ, ως αναδρομικά σύνταξης του πατέρα του που έχει πεθάνει. Όπως του είπε, όμως, για να εκταμιευτεί το ποσό έπρεπε να πληρωθεί ο φόρος.

Ο ανυποψίαστος άνδρας συνεννοήθηκε με τη μητέρα του και κατέθεσαν 9.150 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό που τους έδωσε ο απατεώνας, ο οποίος φυσικά διέκοψε από τότε κάθε επαφή. Τα θύματα υπέβαλαν καταγγελία στους αστυνομικούς του τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, που ερευνούν την υπόθεση και σχημάτισαν δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.