Δευτέρα 13.07.2020

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας κατέθεσε αίτημα για νέα άδεια

Ο εκτελεστής της 17 Νοέμβρη "Λουκάς", κατά κόσμον Δημήτρης Κουφοντίνας, κατέθεσε αίτημα χορήγησης άδειας στο πειθαρχικό συμβούλιο των αγροτικών φυλακών Κασσαβέτειας.

Το αίτημα του Δ. Κουφοντίνα υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα και θα εξεταστεί από το πειθαρχικό συμβούλιο της φυλακής που αναμένεται να συνεδριάσει την τρέχουσα ή την επόμενη εβδομάδα.

Αν κάποιο μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου μειοψηφήσει, το θέμα θα απασχολήσει ξανά το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου.

Υπενθυμίζεται πως  ο Δημήτρης Κουφοντίνας, έχει λάβει συνολικά έξι άδειες, από τις φυλακές Κορυδαλλού και την Κασσαβέτεια όπου κρατείται από τις αρχές Αυγούστου 2018, ενώ οι δικαστικές αρχές έχουν απορρίψει ακόμη τρία αιτήματά του.

Ο Δημ. Κουφοντίνας μετήχθη στις φυλακές Κασσαβέτειας από τον Κορυδαλλό, στις 2 Αυγούστου 2018.

Πήρε δύο φορές άδεια, μετά την απόρριψη ου αιτήματός του για άδεια για τρίτη φορά.

Στις 2 Μαΐου 2019 ξεκίνησε απεργία πείνας, στη 16η μέρα της οποίας εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, την οποία και σταμάτησε στις 23 Μαΐου, μετά από απόφαση του Αρείου Πάγου που αναίρεσε το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου και από τις 3 Ιουνίου μεταφέρθηκε ξανά στην Κασσαβέτεια, όπου μέχρι σήμερα εκτίει την ποινή του.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.