Κυριακή 19.01.2020
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Να ρίξει τους τόνους προσπαθεί ο Ακάρ: Η συμφωνία με Λιβύη δεν είναι απειλή

Να ρίξει τους τόνους προσπαθεί ο Ακάρ: Η συμφωνία με Λιβύη δεν είναι απειλή

Να ρίξει τους τόνους στην ένταση μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας προσπάθησε νωρίτερα ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακα, σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, λέγοντας ότι η συμφωνία με τη Λιβύη δεν ειναι απειλή και παραβίαση δικαιωμάτων εναντίον καμίας χώρας.

Σε αντίθεση με την ρητορική των προηγούμενων ημερών ο Τούρκος Υπουργός επιχειρεί να κατευνάσει την ένταση υποστηρίζοντας όμως σε κάθε περίπτωση την θεωρία της τουρκικής πλευράς.

" Η συμφωνία της Τουρκίας με την Λιβύη δεν είναι απειλή εναντίον οποιασδήποτε χώρας, δεν παραβιάζει τα δικαιώματα κάποιας άλλης χώρας, δεν είναι παραβίαση." υποστηρίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Πρόκειται για την πρώτη δήλωση του Τούρκου Υπουργού Άμυνας μετά την συμφωνία Τουρκίας και Λιβύης στο περιθώριο ιδιαίτερα έντονων δηλώσεων, ακόμη και για την στάση της Ελλάδος, που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα από την πλευρά της γείτονος.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.